Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

WorldSkills Hungary Nemzeti Döntő

A WorldSkills Hungary program folyamatosan fejlődik. A versenyszámok bővültek, valamint a program népszerűségének növekedése és a jelentkezők körének bővülése miatt 2015-től a  Szakma Sztár Fesztivállal egybekötve a Hungexpo Vásárközpontban kerül megtartásra a WorldSkills Hungary Nemzeti Döntő, amely a versenyzők kiválasztásának utolsó állomása, valamint szakmai bemutatók. 

Jelentkezés

Jelentkezz versenyzőnek, így nem csak a döntő izgalmait élheted át, de akár Te képviselheted Magyarországot a WorldSkills és EuroSkills versenyeken.

Az egyes szakmák válogató versenyeire a jelentkezési felhívást - a versenyszámok szakmai támogatóival egyeztetve - a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hirdeti meg. 

Olyan fiatal szakemberek jelentkezését várjuk, akik:
- megfelelnek az életkori előírásoknak (WorldSkills verseny esetén a verseny évében betöltött maximum 22 év, EuroSkills verseny esetén a verseny évében betöltött maximum 25 év)
- szívesen megmérettetnék magukat szakmájukban, s vállalják az akár több fordulós válogató versenyen való részvételt
- vállalják, hogy a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken

Kattints a részletekért!
 

Válogatók 

A versenyzők kiválasztása országos válogatóverseny keretében történik. A válogatóversenyek száma a jelentkezők létszámától függ, struktúrája és időpntja szakmánként változhat.

A válogatóversenyek során a versenyzők kiléphetnek komfortzónájukból, megmutathatják mire képesek és tudásukat is bővíthetik, A nyertes versenyző a győzelmét követően egy WorldSkills és egy EuroSkills versenyen versenyezhet.

Azon szakmák esetében, ahol a versenyző WorldSkills versenyen dobogós helyezést (I-III.) ért el, vagy kiemelkedő teljesítményért kiválósági érmet szerzett, a soron következő EuroSkills versenyre nem szükséges válogató versenyt szervezni, a szakmai támogató egyetértésével az érmes versenyző képviselheti Magyarországot az Európa-bajnokságon. 

Ha felkeltettük érdeklődésed, jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt ezen az izgalmas utazáson!

Jelentkezés