Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Karsai Tamás

Takarító vezető
Karsai Tamás
Szakma: Takarító vezető
Iskola / munkahely: Szent Gellért Katolikus Gimnázium
Szakértője: Ritz Tibor

“1987. április 8-án születtem Budapestem.

Édesanyám takarítóként dolgozik, édesapám villanyszerelő. Két idősebb fiútestvérem van, egyikük állattenyésztő, míg a másik futárként dolgozik, de az egész családnak van valamilyen takarítási tapasztalata.

2005-ben érettségiztem a Szent Gellért Katolikus Gimnáziumban. Informatikusnak szerettem volna továbbtanulni, de sajnos – vagy szerencsére – nem vettek fel, ezért aztán tanulási vágyamat különböző tanfolyamokon éltem ki.

Egyik maradandó élményem egy masszőr tanfolyam volt, de végül – egy családi ismerős javaslatára – a takarítást választottam szakmámnak. 2008 tavaszán tettem le szakmunkás vizsgámat, később elvégeztem a szolgálatvezetői tanfolyamot is. Tanulmányaim során ismertem meg a takarító szakma szakértőjét, Ritz Tibort, aki a EuroSkills versenyre való felkészülésben segít ma is.

Magamat csöndes típusnak tartom, aki mindenben megpróbálja meglátni a lehetőséget és a szórakoztató oldalt. Szeretek bulizni, moziba járni; kirándulni, túrázni, biciklizni; a barátaimmal asztali stratégia társas játszani, airsoft-ozni, online számítógépes stratégia és fps játékokat játszani. Érdekel a rajz és a modellezés is.”