Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Dekoratőr, kirakatrendező (Visual Merchandising / Window Dressing)

A dekoratőr, kirakatrendező kirakatot és belső árubemutatót készít boltokban és adott kereskedelmi osztályokon a vásárlás ösztönzésére. A fő feladata, hogy maximalizálja az eladást a célcsoporttal való kommunikáció révén és a pozitív légkör megteremtésével. A dekoratőr közvetlenül a célcsoporttal kommunikál a designon és a pozitív benyomásokon keresztül, ami által az üzleti bevételek nőnek. Tevékenységi köre az adott témakörben tervezéstől a kivitelezésig minden lépés megvalósítása. Alkalmaz grafikai ismereteket, lakberendezési ismereteket, minden, a kivitelezéshez szükséges technológia tudásának a birtokában van (festés, dekorálás, stb.).

Követelmények, elvárások

A magyarországi válogatóversenyen a versenyző jelölteknek egy a világversenyen szokásos versenyfeladathoz hasonló jellegű, elvárások tekintetében azonban annál könnyebb feladat elkészítésére kell vállalkozniuk. Angol nyelv ismerete alap szinten szükséges a versenyzés során.

A nemzeti válogatóversenyre jelentkezők létszámától függően egy-, vagy többlépcsős előválogató versenyen mérik össze tudásukat. A válogatóverseny győztese több hónapos szakmai felkészítésen vesz részt és képviselheti hazánkat a nemzetközi megmérettetésen.

További információk

További információ elérhető a www.worldskillshungary.hu honlapon, valamint

Sütő Boglárka

szakértőnél

telefon: +36305095426

e-mail: sutoboglarka@kaesz.hu

 

Jelentkezni a versenyre a www.worldskillshungary.hu címen található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A jelentkezések elbírálását követően minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a válogató versenyek helyéről, idejéről.