Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

X-Meditor Kft

Az X-Meditor Kft. 1995-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonban működő vállalkozás.

Cégünk kommunikációval foglalkozik, ami főként a grafikai szolgáltatások, a lapkiadás, a kreatív szövegírás, az online marketing, az AdWords kampányok, a Social Media kampányok, a keresőoptimalizálás, valamint a rendezvényszervezés területeken mutatkozik meg, profi csapat közreműködésével.

Az XMEDITOR előnye abban rejlik, hogy a különböző szolgáltatásokat biztosító részlegek együttműködésével egy helyen, összehangolt formában képes értéket teremteni.

Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy a piac igényeit kövesse és a technológia fejlődésével, mindig a kor elvárásának megfelelő trendek figyelembevételével dolgozzon.

Partnerei vagyunk a legnagyobb multinacionális hazai cégeken keresztül, a legkisebb magánszemélyekig bezárólag minden olyan partnernek, aki valamilyen formában kommunikáció témakörben érdekelté vált.

A kommunikációs csatornák rohamos változását folyamatosan követjük és kezeljük. Emellett ápoljuk és megtartjuk a hagyományos kommunikációs lehetőségeket is. Cégünk az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektetett a modern, trendi kommunikációs eszközök használatára, fejlesztésére úgy, hogy a régmúlt elemei is jelen vannak print nyomtatványainkban. Az online marketing, a social media épp úgy specialitásunkká vált, mint a hagyományos papíron közvetített tartalom, reklám.

Erős vonalat képviselünk a webfejlesztés és a webdesign területen is, hiszen egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy egy egységes arculatot tükröző, figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban felhasználóbarát weboldal milyen nagy jelentőséggel bír a bizalomépítésben és a kommunikációban.

 

Büszkék vagyunk a múltunkra, hisz arra építkezik a jövőnk!

 

Tevékenykedünk a

a KREATÍV SZOLGÁLTATÁSOK területén (grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés, webdesign -UX-UI, video ID, animációkészítés, rendezvény sajtóanyag tervezés, levilágítás)

a KOMMUNIKÁCIÓ területén (kommunikációs tanácsadás, újságírás, sajtófigyelés, sajtóanyag készítés, külső és belső vállalati kommunikáció, kreatív szövegírás, online marketing, AdWords kampányok, Social Media kampányok, keresőoptimalizálás)

a RENDEZVÉNYSZERVEZÉS a területén (céges rendezvények, ügyféltalálkozók, konferenciák, állófogadások, márkakommunikációs

és a WEBFEJLESZTÉS, WEBDESIGN területén (különböző webes alkalmazások, intranet rendszerek, folyamatirányítási, ügyfélkapcsolati, raktárkezelői rendszerek, mobilalkalmazások elkészítését, karbantartását, felhő alapú üzemeltetését a grafikai tervezéstől tartalomfeltöltésig.