Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Tető Építők Egyesülete

A Tető Építők Egyesülete (TEGY) magyarországi civil szervezet, mely összefogja az ács, tetőfedő, és bádogos szakmákat, szakembereket. 2010-ben alakultunk meg azzal a céllal, hogy elősegítsük a tetőépítő szakma magas színvonalát hazánkban, segítsük a fiatalok útkeresését, szakmai fejlődését, és hogy a mesterembereket egy közösségbe hozzuk, így koncentrálva a mérhetetlen szakmai tudást. A szakmai érdekképviselet mellett legfontosabb célunk, hogy Magyarországon egyre több kiváló, a technikai újdonságokat is ismerő és használó tetőépítő szakember legyen, és ezáltal minél több szakmailag kifogástalan, és korunk elvárásainak megfelelő tető épüljön. A 7 fős vezetőség mögött több, mint 100 szakember segíti ezeket a törekvéseket, mindezt önként vállalva a vállalkozások és a család mellett, így elmondhatjuk, hogy szívvel-lélekkel csináljuk azt, amit csinálunk.

Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet a képzésekre és a szakma népszerűsítésére. Saját továbbképzéseink mellett szoros együttműködést alakítottunk ki a magyar piac vezető tetőfedő anyaggyártóival is. Így biztosítjuk, hogy tagjaink mindig naprakészek legyenek az iparág legújabb trendjeivel és technológiáival kapcsolatban, valamint ezeket az újításokat közvetíteni tudják a fiatalok felé is.

A TEGY részt vesz a Szakmasztár rendezvényén is, ahol több ezer gyermek ismerheti meg a szakmáinkat. Éveken keresztül fő támogatóként asszisztáltunk a Schifter-partyk megrendezésében, évente számos általános iskolában jelenünk meg nyílt napokon, hogy a legkisebbek is megismerkedhessenek szakmáinkkal, valamint a pályaválasztási napokon is jelen vagyunk a legtöbb nagyvárosban segítve az útválasztást. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a fiatalok szakmai fejlődéséhez és érdeklődésének felkeltéséhez.

Mindezek mellett a Tető Építők Egyesületének további tevékenységei:

- Tegy Academy ács-, tetőfedő-, bádogos specifikációval, bárki számára elérhető tovébbképzések

- TETŐFEDŐ magazinok évente kétszeri kiadásban. Az első igazán szakmai magazin hiteles cikkekkel és szakmai írásokkal

- Szakmai fórum tagjaink számára

- Térképes szakember kereső a megrendelők segítésére

- Tagjainknak szakmai kirándulások bel-, és külföldön, családi nap, szakmai összejövetelek

- Folyamatos média jelenlét a különböző platformokon kis videókkal, filmekkel a szakmákról, ezáltal is megszólítva a fiatalokat

- és természetesen a legnagyobb tetős szakmai találkozó az országban, a TOT (Tetőépítők Országos Találkozója), melyet több, mint 9 éve rendezünk meg sikeresen, folyamatosan növekvő látogató számmal.

A TEGY neve ma, a magyar építőiparban garanciát jelent a szakmaiságra és az üzleti korrektségre. A szakemberek, akik a TEGY soraiba szeretnének lépni, meg kell, hogy feleljenek a TEGY által felállított szigorú minőségi feltételrendszernek.

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat.

És ami a legfontosabb számunkra, az összetartozás.

Web: https://tetoepitok.hu/ elérhetőségeink: hello@tetoepitok.hu +3620-233-2161