Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

PPG Trilak Kft.

Vállalatunk tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak

 

Küldetésünk

Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

 

Jövőkép

Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományunkra, erős, megbízható márkáinkra építve, tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.

 

Értékeink

  • Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.
  • Fogyasztóinknak divatot és stílust teremtünk, a szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.
  • Olyan munkakörnyezetet és feltételeket biztosítunk, ahol a munkatársak közösen és egyénileg is, felelősséget vállalva, építő jellegű vitákat folytathatnak, és véleményt nyilváníthatnak. Munkatársaink képességeire és tudására építünk, elismerjük kiváló teljesítményüket.
  • Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőségeket teremtünk közvetlen környezetünkben.
  • Támogatjuk a rászorulókat és a közintézményeket Magyarországon.
  • Tevékenységünkkel a ránk bízott javakat hatékonyan és eredményesen működtetjük, mellyel részvényeseink érdekeit képviseljük.

 

Fejlesztés

Célunk a kor követelményeinek megfelelő, lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.

 

Integrált irányítási rendszer

A Trilak Festékgyártó Kft. kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási- és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert.

 

Oktatások, képzések

Piacvezető gyártóként elköteleztük magunkat a professzionális felhasználók és utánpótlásuk támogatása mellett. A festő kivitelezőket és az ipari iskolák festő tanulóit 1999 óta rendszeresen vendégül látjuk. A 2010 – ben felújított Festőakadémiánkon ingyenes gyakorlati és elméleti kurzusokon ismertetjük meg a legkorszerűbb technológiákat és az általunk gyártott termékek alkalmazástechnológiáit szakemberekkel, forgalmazókkal.

 

Közös együttműködést alakítottunk ki szakmai szervezetekkel a Szobafestő Mázoló Országos Ipartestülettel és a Lakberendezők Országos Szövetségével.

 

Együttműködés a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, szponzoráció

A Szakma Sztár Fesztivál keretében megszervezett Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a Festő szakmában a kezdetektől, 2008 óta támogatjuk.

2011 óta szakmai szponzorként támogatjuk a Worldskills és az Euroskills szakmák Világ és Európai versenyét a festő dekoratőr versenyszámban a hazai válogató versenyek szervezésével, lebonyolításával, a kiválasztott versenyzők felkészítésével.

 

Egyre nagyobb figyelem és eredményesség övezi tevékenységeinket, amely megerősít minket abban, hogy termékeinket széles körű megismertetését tovább folytassuk a felhasználókkal, melyre kiváló lehetőség a szakmai szervezetekkel történő közös munka.