Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Gloster Infokommunikációs Kft.

A Gloster Infokommunikációs Kft., 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező, tőkeerős, lendületesen fejlődő és rugalmasan működő, meghatározó piaci szerepet betöltő többrétegű informatikai szolgáltató, aki - az elkötelezett, magasan képzett szakemberinek tudásának segítésével - képes (nemzetközi, közép és nagyvállalati) ügyfelei számára a komplex digitalizációs kihívásokat üzleti értékké varázsolni.

Gloster szenvedélye a technológia nyújtotta fejlődés, éppen ezért felelősséget érez, mint a térség meghatározó informatikai szolgáltatója, hogy a nagyvállalati ügyfelei számára egy kézből nyújtson komplex informatikai megoldásokat. Szemléletük szerint a sikeres jövőhöz vezető úthoz mindenképp ötvözni kell az informatikai és az üzleti tudást. Szakértelmük folyamatos fejlesztésével, bővítésével biztosít stabil partneri együttműködést üzletfeleinek. Az általuk szállított rendszerekhez a lehető legmagasabb szintű minőséget a vezető technológiákkal és számos ökoszisztéma partnerükkel biztosítják ügyfeleiknek.

Célkitűzésük, hogy költséghatékony informatikai rendszerek segítségével ügyfeleiknek gyorsan megtérülhessenek a beruházásaik, üzemeltetési költségeiket pedig minimalizálják, miközben biztonságban tudják adataikat, működésüket. Büszkék rá, hogy ügyfeleik megbízható, szakértő informatikai partnercégként gondolnak a Gloster-re, akikhez bármikor és bármilyen problémával fordulhatnak, hiszen tudják, hogy innovatív hozzáállásukkal és folyamatosan fejlődő szakértelmükkel a legnagyobb kihívásokat is képesek gyorsan megoldani. Weboldalunk: https://gloster.hu/