Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

FESTOOL

A TTS csoport elektromos kéziszerszámok gyártásával foglalkozik 1925 óta. Gottlieb Stoll Németországban alapította meg a vállalatot. A vezérelv – mely azóta sem változott – , hogy olyan, a gyakorlat igényeihez igazodó termékeket és rendszermegoldásokat kínáljon a vállalat végfelhasználói számára, amelyek megkönnyítik mindennapos munkájukat. Ennek az igényességnek köszönhetően a műszaki fejlesztések valóságos mérföldköveket jelentettek, és a Festool piacvezetővé, valamint az újítás, a hozzáértés és a jó partneri viszony szinonimájává vált.

 

Az elmúlt majd 90 évben a kis családi vállalkozás közepes méretű konszerné nőtte magát. A vállalat mindvégig megmaradt a család tulajdonában, immáron a harmadik generáció irányítása alatt működik. Világszerte több mint 2500 alkalmazott dolgozik.

A Festool márka hazánkban is egyre ismerősebben cseng, mind az asztalosipar, mind a festőipar, mind az autófényező szakterületeken. A márka erőssége többek között abban rejlik, hogy nem csupán gépeket-, hanem rendszermegoldásokat kínál felhasználói számára. A végfelhasználók az egymással kompatibilis tartozékokon és fogyóanyagokon túl kiemelkedő prémiumszolgáltatásokban is részesülnek, extra költség fizetése nélkül. Ilyen például a 2013-ban bevezetett SERVICE all-inculisveszolgáltatáscsomag.

A gépek gyártása kizárólag az Európai Unióban történik.

A Tooltechnic System Kft. már 2011 óta támogatja mind a WorldSkills, mind az Euroskills versenyeket.