Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Mit vállalok, és mit kapok?

Jelentkezéseddel az alábbiakat vállalod:

Amennyiben a jelentkezés mellett döntöttél és át szeretnéd élni a válogatók izgalmas élményét, akkor már túl vagy az első lépésen. Ezzel vállalod, hogy lelkiismeretesen felkészülsz a válogató versenyekre és minden megmérettetésen a fair play szabályok jegyében és legjobb tudásod szerint cselekedsz.

Amennyiben megnyered a válogatóversenyeket készülj fel, mert még csak most fog indulni az igazi utazás. Rálépsz egy olyan útra, melynek során nem csak szakmailag, de mentálisan is fejlődni fogsz, valamint egy összetartó csapat része lehetsz.

A felkészítési folyamat során a Szakmai Támogató biztosítja a szakmai, a kamara pedig a mentális felkészülés gyakorlati feltételeit. A válogatóversenyek döntőitől a következő nemzetközi verseny (EuroSkills, WorldSkills) kezdetéig tartó felkészülés során megszerzed a megfelelő tudást és gyakorlatot, amelyek birtokában akár a világbajnoki címet is bezsebelheted.

A program során több, izgalmas tréningeken is részt veszel, ahol önismeretet és hasznos praktikákat tanulhatsz, amelyek hozzájárulnak a felkészülés hatékonyságához és ahhoz, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

A felkészülési folyamat részét képezi:

  • intenzív szakmai felkészülés (fél éven át napi 8 órás foglakozások)
  • egy-két-három napos képzések

Tudnod kell, hogy ez az időszak sok energia befektetéssel jár, de Világbajnok csak igazi odaadással és szenvedéllyel születik.

Versenyzőként a következőkre számíthatsz:

A válogatóversenyekre történő készüléssel és a részvétellel a versenytapasztalatokon túl elmélyíted, kibővíted szakmai ismereteidet, olyan szakemberekkel, cégekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik jelentősen hozzájárulhatnak további szakmai pályafutásodhoz.

Amennyiben bekerülsz a válogatott keretbe, szakmai felkészítésen vehetsz részt, melyhez a versenyszám szakmai támogatója az MKIK-val együttműködve minden feltételt – a legkorszerűbb gépeket, a legjobb szakembereket – biztosít.

A szakmai felkészülésen és megszerzett tudáson túl egy összetartó csapat tagja lehetsz. A program során csapatépítőn, tréningeken vehetsz részt, miközben igazi barátokra lelhetsz.

A WorldSkills és EuroSkills versenyek minden résztvevőnek meghatározó élményt nyújtanak. Az utazás öröme, a tapasztalatszerzés, egy igazi közösség kovácsolódása kiváló alapot ad a további szakmai és magánéleti sikereidhez is. Feszegetheted a határaidat és lehetőséget kapsz, hogy megmutasd tehetségedet és szaktudásodat. A WorldSkills Hungary csapat minden tagja egy emberként fog támogatni a közös siker érdekében.

Mindezeken túl a sikeres szereplésedért szakmai, erkölcsi és anyagi elismerésben is részesülsz.