Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

WorldSkills Hungary Nagykövetek

WorldSkills Hungary Nagykövetek

2019-ben, pilot jelleggel három WorldSkills Hungary Nagykövet került kiválasztásra, akik vlogvideók formájában kísérték végig a kazani WorldSkills világversenyt.

Az idei évben tovább folytatjuk ezt a kiváló kezdeményezést, a Nagykövetek további szerepkörökben népszerűsítik a programot és motiválják a fiatalokat, hogy jelentkezzenek és versenyzőként vegyenek részt a Skills versenyeken.

A WorldSkills Hungary program Nagykövetei korábban a WorldSkills és EuroSkills versenyeken, versenyzőként képviselték hazánkat, ezáltal jól ismerik a programot. Első kézből tudnak beszélni élményeikről és tapasztalataikról. Elkötelezettek a hivatásuk és a WorldSkills Hungary céljai iránt, valamint szívügyüknek tartják a szakmák és a verseny népszerűsítését a fiatalok körében.

A Nagykövetek egységes keretet biztosítanak a programnak a nyilvánosság előtt, és tudásukkal, a versenyeken szerzett tapasztalataikkal járulnak hozzá a program eredményességéhez.

 

A Nagykövetek:

Heiter Szabolcs:

Szabolcs villanyszerelő szakmában képviselte Magyarországot a WorldSkills Sao Paulo 2015, illetve a EuroSkills Göteborg 2016 versenyeken.

Nagykövetként szeretné átadni, a verseny hangulatát és megmutatni a programban rejlő lehetőségeket a szakmai fejlődésre és szakmai kapcsolatok teremtésére.

Élete egyik legjobb élménye volt a WorldSkills Hungary programban való részvétel és szeretné, ha minél több fiatal szakember átélhetné ezt az utazást.

 

Gál Mónika Patrícia:

Mónika ápolás és gondozás szakmában volt versenyző a EuroSkills Lille 2014 versenyen, melyen Fehér Zsuzsanna, jelenlegi szakértőnkkel alkotott egy csapatot.

Nagykövetként célja, hogy minél több tehetséges fiatal megismerje ezt a nagyszerű szakmai versenyt és a WorldSkills Hungary programot.

Mindennapi munkája során is hasznosítja a felkészülés alatt és a versenyen elsajátított tudást, melyre minden versenyzőnek lehetősége nyílik.

Személyes tapasztalataival szeretne hozzájárulni, hogy a versenyzők minél hatékonyabban és sikeresebben vegyék az előttük álló kihívásokat.

 

Stadler Bence:

Bence a EuroSkills Göteborg 2016 versenyen ezüstéremmel, a WorldSkills Abu Dhabi 2017 versenyen pedig 5. helyezésével és kiválósági éremmel szerzett elismerést hazánknak épületasztalos szakmában.

Már második éve képviseli Nagykövetként a programot, a WoldSkills Kazan 2019 versenyen vlogvideók formájában segített betekintést nyerni a versenyzés világába.

Bence szívügyének érzi, hogy minél több fiatal megtapasztalhassa a program nyújtotta életre szóló élményt, melyet versenyzőként személyesen is átélhetett.