Ha Téged is a szakmád iránti szenvedély inspirál, akkor jelentkezz versenyzőnek és vegyél részt A Profik Bajnokságán!

Képviseld Te Magyarországot a EuroSkills és WorldSkills versenyeken!

Szakmai támogatói felhívás CNC-maró versenyszámban

Legyen szakmai támogatója a jövő Európa-bajnokának, csatlakozzon a SkillsHungary programhoz!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (továbbiakban MKIK) nyílt felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, szakmai szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a EuroSkills Graz 2020 Európa-bajnokságon CNC-maró versenyszámban induló fiatal magyar versenyző kiválasztására és szakmai felkészítésére.

A EuroSkills Graz 2020 versenyre Európa 30 országából érkeznek szakemberek és mintegy 500 fiatal versenyző küzd meg az Európa-bajnok címért.  Az Ön szervezete az MKIK-val együttműködő szakmai támogatóként kulcsszereplőként jelenhet meg ezen a rangos nemzetközi eseményen.

A fiatal versenyzők kiválasztása és felkészítése által a szakmai támogatók nemzetközi szinten felkészült munkaerő-utánpótlást teremtenek, illetve jelentősen hozzájárulnak a szakmák társadalmi presztízsének növekedéséhez.

A SkillsHungary programhoz való csatlakozás révén az Ön szervezetének lehetősége nyílik hazai és nemzetközi szakmai fórumokon való megjelenésre, szakmai trendek naprakész követésére, nemzetközi jó gyakorlatok adaptálására. A program résztvevői hosszú távú, nemzetközi kapcsolatrendszert építhetnek ki, szakmai együttműködéseket valósíthatnak meg.

A szakmai támogatói pályázatok beérkezésének határideje: 2020. január 10.